A hajdúdorogi "Hajdúk szépe" baba és gyermek szépségverseny.
2009. április 17., péntek

A hajdúdorogi Baba ABC idén is megrendezte a "Hajdúk szépe" baba és gyermek szépségversenyt, amely már tavaly is nagy sikert aratott.

A gyermek szépségversenyre, idén március 20-ig lehet jelentkezni (fotóval) hat kategóriában: bébi (0-1 év között), bölcsis (1-2), ovis (3-5), sulis (6-9), tini (10-14), testvér (egy háztartásban élők) a következő településekről: Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúnánás, Balmazújváros, Nádudvar, Püspökladány, Berettyóújfalu, Hajdúhadház, Hajdúsámson. Bébi kategóriában (0-1 év között) 66 babából választották ki a legszebb 10 kisfiút és 10 kislányt. A döntőbe jutottak 2009. április 04-én „szálltak harcba” a Hajdúk szépe címért.

Lajter Máté, az ifjú búvárpalánta Balmazújváros színeiben nevezett és 66 baba közül került a döntőbe. Már a sorakozó alatt sikert aratott David Beckham frizurájával, Terence Hill csábító kék szemével. A színpadra vonulás (apa ölében) simán ment, a bemutatkozás is jól sikerült (farkasszem a zsűrivel) és a vakuk fényét is állta a kislegény (pózolt a kamerának). Produkcióval ugyan nem kellett készülni, bár biztosan tetszett volna a zsűrinek, ahogy betömi a szájába az öklét (és amit csak elér), gagyarászik, „lefejezi” a játékbarit, vagy éppen hasra penderül a nagyszínpad közepén. A zsűri e nélkül is döntött, és a „produkció” végül a pelusban landolt. Máté jött, látott és elaludt az eredményhirdetés előtt. Észre sem vette, hogy idén ő lett a 3. legszebb gentlemen.

Névjegy:
Név: Lajter Máté
Kora: 6 hónapos
Nevezett helyiség: Balmazújváros
Helyezés: Bébi kategória (fiúk) 3. hely
Kedvenc játéka: Apa
Kedvenc helye: fürdőkád (és minden ami víz)
Tudomány: hasra penderülés, kukacozás, hancúrozás, vidám sikítozás, hajcibálás
 Archívum

2011. december 30., péntek
Jegyes pároknak szombati fotózás. »
2009. december 27., vasárnap
Érzéki Esküvői Kép Kiállítás! »
2009. augusztus 26., szerda
5 kép ingyen! »
2009. április 28., kedd
Dr. Radnai Gyula 70. »
2009. március 06., péntek
Nőnap »

Kedvencekhez adom

Aktuális

© Balajti Fotó, Debrecen 2009.
Minden jog fenntartva!
Készítette a Dual P Systems

GALÉRIA