„Az élet fény. A fénnyel azt csinálhatsz, amit akarsz.
A fényképészet azt jelenti, „írni a fénnyel”.
L. Rom Hubbard

Vállalunk esküvő-, rendezvény-, divat-, reklám-, portfolió-, tárgy-, portré-, zenekar-, keresztelő-, baba-, partifotózást is.

Ezt a műfajt is lehet és érdemes színvonalasan művelni.

Esküvői fotózással, videózással több, mint 15 éve foglalkozunk. Munkánk során arra törekszünk, hogy a csapat munka keretében a megrendelő a kiemelt minőséget fogja kezébe. Nálunk fontos szempont az élethű, természetesebb szituációk megörökítése. Képeinket a Canon professzionális technikai felszerelés végezzük, melyet művészi látásmóddal párosítva igyekszünk különlegessé tenni és a meghitt pillanatok hangulatát visszaadni.

Egyedi riporteri munkával megőrizzük a Nagy Nap eseményeit, a maga történéseivel, hamisítatlan mozzanataival. A klasszikus beállított képek mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a természetes pillanatok megörökítésére. Szeretjük ellesni azokat a bensőséges, megindító és örömteli pillanatokat, amelyeket csak egy ilyen felejthetetlen napon örökíthetünk meg. A fotózás során nagy gondot fordítunk arra, hogy hamar feloldódjon az ifjú pár, és mosolygós képek készüljenek. Visszanézve "sugárzik" a képekről a boldogság. A fényképek segítenek évekkel később is felidézni az akkori érzelmeket, újra átélni mindazt, ami azon a napon történt.

A weboldal segítségével a vizuális művészetek nyelvén keresztül bemutatom a különböző stílusokat, hogy könnyebb legyen a választás.

  • riporter stílus (elkapott pillanatok)
  • hagyományos beállított képek
  • olasz kortárs stílus
  • "divatfotós" stílus

A Balajti Foto igényes művészi munkával és különleges képi világával igyekszik sajátos stílusú művészi alkotásokat készíteni.
Persze a legjobb szándék mellett is igen nehéz feladat lenne a vendégsereg valamennyi tagját felkeresni ,hogy megmutassátok az elkészült képeket. Ezt a problémát szeretném megoldani új szolgáltatásunkkal, mely abból áll, balajtifoto.hu oldalon megjelenik személyes albumotok, melyben akkár 100-400 db kép is meg tekinthető.

Reméljük, hogy az oldalon látható esküvői fényképekből összeállított ízelítő elnyerte tetszésüket. Amennyiben igen, várjuk hívásukat!

Tisztelettel:

Balajti András    
fotográfus           

 

 Szem a lélek tükre.

Kedvencekhez adom

Aktuális

© Balajti Fotó, Debrecen 2009.
Minden jog fenntartva!
Készítette a Dual P Systems

GALÉRIA