Ajándékot? Maradandót? Emléket?
Készítess egy fényképet!
 

Most 2017-ben lepd meg szeretteidet, egy  egyedi és személyre szóló élménnyel?

Lepd meg őket SAJÁT MAGADDAL, egy fotó sorozattal, ami több év után is legkedvesebb emléked marad. Legyen szó szüleidről, barátodról, barátnődről, ismerősről, vagy csak egy kis önbizalom emelésről, segítek megvalósítani.

Ha benne vagy egy kötetlen délutáni fotózásban, akkor hívj bizalommal, minden ötletre találunk megoldást.
A magabiztos megjelenés, a kedvező első benyomás az Ön első sikere!
Magas színvonalú portrékat készítünk. Cégekhez, magánlakásokhoz is szívesen kimegyünk, ahol műtermi környezetet teremtve fotózunk, vagy az adott munkahely "fílingjét" bevarázsolva készítünk weboldalra szánt, vagy elegáns prospektusokban megjelenő üzleti célú képeket.

Nem kell mást tenned, csak töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot. Nos ez nem kötelez semmire, így csak ismertséget szerzel /ami bármikor jól jöhet, ahova fordulhatsz bizalommal és igény szerint egy személyre szabott ajánlatot, adok.

Mit Kínálok?

A fotózás laza hangulatban, akár több helyszínen is megvalósíthatóak. Így készülnek rólad eddig még nem látott szemszögből a fényképek.

Miért hagynád ki, ha megtaláltál? Mit veszthetsz?
Hiszen magától érthető ez a legkényelmesebb és legpraktikusabb ajánlat ,ha szeretnél magadról egyedi stílusú fotókat melyeken az eddig fel nem fedezett értékeid, megmutathatod.

Mibe kerül?

A fotózás nem kerül semmibe, csak ha tetszenek a képek. Ugyanis nálam a legnagyobb fizetés, az elégedett megrendelő. Nem fogok képeket eladni nekem csak az eladó, amit meg szeretnél vásárolni.

Viszont látás reményében. :)
 

Kedvencekhez adom

Aktuális

© Balajti Fotó, Debrecen 2009.
Minden jog fenntartva!
Készítette a Dual P Systems

GALÉRIA