Canon EOS 1DX Mark III.

Canon EOS-1 DX Mark III  új fejezetet nyitott a professzionális fotózásban.

Tiszteletet parancsoló sebességével és fenomenális képminőségével egyedűlálló pontosságával  a divat-, a természet- és az eseményfotózás felé is megnyitja az utat, a brutális méretű gép.

Canon EOS 6D

A középkategória csúcsán foglal helyet profi modelleknél látott rengeteg szolgáltatással.

Canon Speedlite 580EX  és a 580 EX II vaku.

Speedlite 580EX illetve a 580 EX II időjárásálló vakuk. Gondoskodnak a nedvesség- és porállóságról kültéri összességében teljes rendszert biztosítanak a fényképészek számára, és rossz fényviszonyok esetén is lehetővé teszik a megfelelő megvilágítást.

Objektív, amely képeket alkotja (együtt a három legendás optika).

Az “L” (Luxus) szériába tartozó objektívek. Felépítésük,nyagy fényerjük és kiváló képminőségeikről ismerszenek meg. Egy igényes esküvőfotósnak alaptartozéka hiszen nagy szükség lehet rá csoportképekhez és portrékhoz is, valamint rossz fényviszonyok között is megállja a helyét. Az összes L-sorozatú objektív időjárásálló, azaz véd a por és a nedvesség ellen. A szokásos vékonyka piros gyűrű hirdeti, hogy komoly objektívről van szó.

Profi Mikrosat Stúdió vakuk  "AURÓRA"

A mobil ministúdió felállításhoz, egy nagyobb szoba, terem vagy akkár egy tárgyaló is megfeleő. A felszerelés személyautóban is kényelmesen szállítható. Megkapunk minden szolgáltatást, amit egy profi műterem kínál. A mobil fotóstúdiók  többfajta fényformálót is tartalmazznak. Névleges teljesítmények : 1200 - 600 Ws, összes teljesítmény 3 800 Ws. Színhőmérséklet: 5500 K.

Apple MacBook Pro Retina 15 hüvelykes

Apple MacBook Pro 2,7 GHz i7, 16 GB ram. Újdonság a retina felbontás is.Kalibrálás után tökéletesen alkalmazható fényképész munkára.
 

Kedvencekhez adom

Aktuális

© Balajti Fotó, Debrecen 2009.
Minden jog fenntartva!
Készítette a Dual P Systems

GALÉRIA